Vi rekryterar konstruktör till Halmstad

Rekrytering konstruktör

Är du Prefab Constructions nya konstruktör?

Tough buildings – Soft values

Vill du vara med och bidra till utvecklingen av Nordens energiförsörjning? Vi bygger för en hållbar framtid genom att stärka och skydda vår el-infrastruktur – ett tryggare kraftnät.

Prefab Construction levererar prefabricerade ställverksbyggnader i betong till svenska och norska el- och kraftindustrin. Vi har specialiserat oss inom området, och med stor kompetens och lång erfarenhet är vi nu marknadsledande leverantörer till bland annat Vattenfall, Svenska Kraftnät och Eon.

Vad innebär tjänsten?

Som konstruktör ritar du våra byggnader efter kundens underlag. Du kommer att arbeta i både små och stora projekt där du är med hela vägen från offertstadie och planering till konstruktion och färdig byggnad. Det är ett varierande och flexibelt arbete där du arbetar både självständigt och i grupp. Det finns alltid ett supportteam av kompetenta kollegor utanför kontorsdörren.

Vem är du? 

Vi söker dig som trivs i ett mindre företag där du har stor möjlighet att påverka framtiden. Du är troligtvis byggnadsingenjör och/eller har yrkeserfarenhet inom konstruktion och vill fortsätta utvecklas. Som person är du engagerad och sätter stort värde i att leverera en kvalitativ produkt inom givna tidsramar. Du är en stjärna på att rita med CAD och tycker att det är roligt att finna kreativa lösningar på problem du stöter på längs vägen. Erfarenhet av prefabverksamhet är meriterande.

Vi jobbar ofta i team och vill att alla ska trivas på arbetet. Det är därför viktigt att du tycker om att samarbeta med kollegor och kunder, och att du har en ödmjuk attityd.

Vad erbjuder vi?

Prefab Construction erbjuder ett intressant och utvecklande arbete med både stöttning och frihet. Vi strävar efter en familjär känsla med högt till tak och där alla är delaktiga i företagets utveckling. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det vill vi att man ska känna när man arbetar här.

Företaget har bra personalförmåner i form av bland annat friskvård och vinstdelning.

Frågor om tjänsten och företaget besvaras av HR, Anna Larson, 0709-74 91 34. 

Vänligen skicka din ansökan med CV senast 2020-10-31 till anna@prefabconstruction.se.

Vi behandlar ansökningar löpande.

Läs gärna mer om vårt företag på vår hemsida www.prefabconstruction.se

Alltid i närheten

Prefab Construction har kontor i Halmstad och Stockholm, men våra team finns runt om i Sverige och Norge. Kontakta oss gärna.