Prefab storsatsar med två nya projektledare

Hans Schmidt och Magnus Hallonlöf
Hans Schmidt och Magnus Hallonlöf

Prefab har under våren anställt två nya projektledare för att möta den ökade efterfrågan på våra byggnader. Med fler projektledare och en breddad kompetens känner vi oss väl rustade för att ta emot framtidens projekt. 

Vi är väldigt glada över att Hans Schmidt och Magnus Hallonlöf har valt att söka sig till Prefab Construction, och vi vet att deras samlade erfarenheter kommer berika vårt företag! 

 

Hans har jobbat i branschen i många år och känner väl till hur allting fungerar. Vi delar samma tankar kring hur vi vill att projekt och relation till kunder och leverantörer ska se ut, vilket gör att Hans kommer att fungera väl i vårt team.

När vi nu för samman våra erfarenheter hoppas vi kunna skapa ett ännu bättre erbjudande till våra kunder. 

Hans själv säger att han valde att börja jobba hos Prefab för att han fick ett trevligt bemötande och att man alltid känner sig välkommen till Prefab. 

"När min förra arbetsgivare la ner sin verksamhet mot kraftindustrin, kände jag att jag inte var färdig med området. Jag trivs i den här typen av projekt och jag har en fin relation med många kunder, och den vill jag bevara. Jag är glad över möjligheten att fortsätta med det hos Prefab!"

 

Magnus har en gedigen erfarenhet av byggbranschen. Han började sin bana som snickare och har sedan dess avancerat inom olika områden och byggt en stabil kunskapsgrund. Med Magnus byggkompetens känner vi att en viktig pusselbit hamnar på plats. 

Även för Magnus var det den varma och familjära känslan som gjorde att han valde Prefab. 

"Jag attraherades av att få jobba i ett mindre bolag där jag känner att jag får vara med att påverka och se resultat. Att jobba inom elsektorn är nytt för mig, men med min långa erfarenhet i byggbranschen vet jag att jag kan bidra med andra delar"

 

Varmt välkomna till oss!

Alltid i närheten

Prefab Construction har kontor i Halmstad och Katrineholm, men våra team finns runt om i Sverige och Norge. Kontakta oss gärna.