Snabb, flexibel organisation ger kostnadseffektivitet

Prefab Construction är specialiserade på prefabricerade byggnader för kraftindustrin. Ingenting annat. Vi har etablerade samarbeten med ledande och certifierade producenter av betongelement runt om i landet och samarbetsavtal med utvalda montörer med avseende på hög kvalitet och bästa geografiska läge.

Flexibilitet, korta transportsträckor och effektivitet på plats innebär att vi är konkurrenskraftiga på större och mindre entreprenader i hela Sverige. Vårt arbetssätt innebär fördelar för dig som uppdragsgivare, inte minst kostnadsmässigt.

Projektledning och konstruktion utgår från kontoren i Halmstad och Katrineholm. Vi tar ut en skräddarsydd laguppställning som bäst passar ditt projekt.

Konstruktion

Vår konstruktionsavdelning ser till att det byggstyrande underlaget som vi får i form av håltagningar, jordningsanslutningar och tryckavlastning integreras i stommen av betong.

Konstruktörerna har en lång erfarenhet när det gäller att ta fram tekniska lösningar som är specialanpassade för byggnader till kraftindustrin.

Förutom att rita upp alla prefabricerade enheter i betong så är vi även behjälpliga med bygglovshandlingar, konstruktion av bottenplattor samt beräkningar.

Projektledning

Våra projektledare är med i hela projektet från beställning till det att vi lämnar över relationshandlingar.

Projektledaren sköter kommunikationen med kunden och ser sedan till att samordningen med konstruktörer, montörer och leverantörer fungerar på ett smidigt och enkelt sätt.

Eftersom vi har en lång erfarenhet av byggnader till kraftindustrin kan man som kund alltid räkna med att man får ett tryggt och säkert projektgenomförande med lösningar som är bra och prisvärda.

Entreprenad

Genom vårt kontaktnät har vi leverantörer av betongelement och montörer som ligger strategiskt rent geografiskt. Det gör att vi kan minimera transporter av tunga element samt resor för montörerna, och därigenom kunna erbjuda bra priser på byggnaderna

När mark- och anläggningsarbeten ingår i vårt åtagande har vi etablerade entreprenörer som samarbetspartners. 

Vi utför mestadels våra arbeten som totalentreprenader enligt ABT-U 07.

Alltid i närheten

Prefab Construction har kontor i Halmstad och Katrineholm, men våra team finns runt om i Sverige och Norge. Kontakta oss gärna.