Familjeföretag i generationer

Fredrik Karlsson, VD - Rickard Eldh, Projektledare - Jari Karlsson, Grundare

 

Prefab Construction i Getinge AB bildades för 25 år sedan, men har funnits med oss i hela livet. Jari Karlsson startade företaget 1997 i Getinge efter en lång karriär inom betongbranschen, och Prefab Construction har från start varit ett blomstrande företag. 

Vi lever med vårt företag årets alla veckor, veckans alla dagar - det är mer än ett jobb för oss. Prefab är något som vi har byggt upp tillsammans och som vi är väldigt stolta över. Den stoltheten hoppas vi genomsyrar allt vi gör och att det syns i byggnaden som ska stå i många år framöver. Att vi får vara med och bygga upp Sveriges elnät och därmed bidra till vår välfärd och en hållbar framtid känns bra. 

Vi är oerhört tacksamma och glada över de fantastiska medarbetare som vi har lyckats rekrytera och behålla inom företaget. De är, och kommer alltid vara, den viktigaste kuggen i företaget. Och visst gör vi allt för att familjekänslan ska sprida sig på arbetet också. Förutom hårt jobb med gedigen erfarenhet och kunnighet, så har vi väldigt roligt tillsammans. Vi är ju alldeles lagom många för att hinna se och ta hand om varandra. 

Desto fler kontakter finns i vårt nätverk och under åren har vi arbetat med många leverantörer och underentreprenörer i hela Sverige och Norge. Vi har ett antal samarbetspartners som vi vet levererar produkter och tjänster som vi tycker håller rätt nivå och kvalitet. Vi känner oss trygga med dem och är glada att de är med och skapar ett ännu bättre Prefab Construction. 

 

Idag, flera tusen byggnader senare, är Jaris son Fredrik Karlsson vid rodret som VD för företaget, och andra sonen Rickard Eldh är projektledare. Ett riktigt familjeföretag. 

Alltid i närheten

Prefab Construction har kontor i Halmstad och Katrineholm, men våra team finns runt om i Sverige och Norge. Kontakta oss gärna.