Transformatorbyggnader 

 

I ungefär en femtedel av våra projekt bygger vi också en transformatorbyggnad bredvid ställverksbyggnaden. Den blir ofta lite större då det behövs gott om plats för transformator och ventilation. Husen är sällan uppvärmda då transformatorn genererar så mycket värme. För att få in de stora transformatorerna är byggnaderna ofta konstruerade med demonterbara tak eller väggar, och har stora portar. 

Vi är med er hela vägen

Våra erfarna konstruktörer ritar bygghandlingar efter kundens underlag och kommer gärna med förslag på hur man kan optimera konstruktionen.

Väggelementen produceras sedan i någon av våra utvalda betongfabriker. Vi använder oss endast av leverantörer som vi känner sedan länge. Vi vet att de levererar med marknadens bästa kvalitet och kan välja den fabrik som ligger närmast för att minska transporter. 

De arbetslag som monterar byggnaden har lång erfarenhet av prefabmontage och är även de spridda över Sverige. Med smarta och standardiserade lösningar ger det ett effektivt montage och snyggt slutresultat. 

Alltid i närheten

Prefab Construction har kontor i Halmstad och Katrineholm, men våra team finns runt om i Sverige och Norge. Kontakta oss gärna.