Välkommen Karl!

Karl Wetterlund

Vi är glada att kunna berätta att från den 1 mars är Karl Wetterlund ny sälj- och marknadschef hos oss på Prefab Construction. Karl har många års erfarenhet från byggbranschen, från olika roller och ansvarsområden, och har under de senaste åren varit affärschef hos Serneke. 

Vad roligt att du väljer att fortsätta din karriär hos oss Kalle! Hur kommer det sig att du valde Prefab?

 

Prefab är ett litet men också stort bolag där jag känner att man kan vara med och påverka och att man gör skillnad på riktigt. Prefabs attityd, ambitioner och inställning tillsammans med de spännande utmaningarna som energisektorn står inför lockar mig, och jag ser det som ett privilegium att få vara med på den spännande resa vi står inför. 

Det är en ny roll som Karl kommer att gå in i och det betyder att vi nu har bättre möjligheter att möta våra kunder med bra service även i de inledande kontakterna. Kanske får vi också lite nya synsätt och spännande tankar om våra lösningar? När vi stärker upp säljsidan lägger vi en bra grund för att det ska bli en genomarbetad affär och att det är tydligt vad vi är överens om i ett tidigt skede. Att vi håller vad vi lovar och att man som kund känner trygghet och ska vilja samarbeta med Prefab Construction igen i nästa projekt är centralt i vårt sätt att göra affärer.

Välkommen till oss Karl!

 

Alltid i närheten

Prefab Construction har kontor i Halmstad och Katrineholm, men våra team finns runt om i Sverige och Norge. Kontakta oss gärna.