Är du vår nya projektledare?

Är du Prefab Constructions nya konstruktör eller projektledare?

Tough buildings – Soft values

Tycker du att det är roligt att finna kreativa lösningar på problem och skapa en positiv samarbetsanda?  Är du redo för nya utmaningar tillsammans med ett växande företag? Då är du välkommen att söka tjänst på Prefab Construction. Företaget levererar prefabricerade betongbyggnader till svenska el- och kraftindustrin. Vi har specialiserat oss inom området, och med stor kompetens och erfarenhet är vi nu marknadsledande leverantörer till bland annat Vattenfall, Svenska Kraftnät och Eon.

 

Vad innebär tjänsten?

Som konstruktör är du är du en viktig del i projektteamet som tar fram ritningar och underlag till våra byggnader. Du är med hela vägen till färdig byggnad i allt från att finna kreativa lösningar i anbudsstadiet till att leverera slutdokumentation.  Vår In-house konstruktion gör oss konkurrenskraftiga då vi är unika med vår specialistkompetens, och det är det du ska bli - göra allt men vara specialist på vårt område!

Som projektledare har du en samordnande roll och det är du som lägger grunden till ett lyckat samarbete mellan projektets alla parter. Du kommer att arbeta i både små och stora projekt där du är med hela vägen från kalkylering och planering till inköp och montage. Det är ett varierande och flexibelt arbete där du arbetar självständigt med eget ekonomiansvar för dina projekt, men det finns alltid ett supportteam av kompetenta kollegor utanför kontorsdörren. Tjänsten innefattar en del resor i Norge och Sverige.  

 

Vem är du?

Vi söker dig som trivs i ett mindre företag där du har stor möjlighet att påverka utvecklingen. Du är troligtvis byggnadsingenjör och/eller har yrkeserfarenhet inom projektledning/konstruktion och vill fortsätta utvecklas. Som person är du driven och sätter stort värde i att leverera en kvalitativ produkt inom givna tidsramar. Då du är ett viktigt ansikte utåt har du en ödmjuk attityd och ett sätt som skapar förtroende hos våra samarbetsparter. Förkunskaper inom området är en stor fördel. Då det ingår en del resor i tjänsten är körkort ett krav.

  

Vad erbjuder vi?

Prefab Construction erbjuder ett intressant och utvecklande arbete med både stöttning och frihet. Vi strävar efter en familjär känsla med högt till tak och där alla är delaktiga i företagets utveckling. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det vill vi att man ska känna när man arbetar här.

Företaget har bra personalförmåner i form av bland annat friskvård, tjänstebil (PL) samt vinstdelning.

 

Frågor om tjänsten och företaget besvaras av HR, Anna Larson, 0709-74 91 34. Vänligen skicka din ansökan med CV anna@prefabconstruction.se.

Vi behandlar ansökningar löpande.

 

 

 

 

 

Alltid i närheten

Prefab Construction har kontor i Halmstad och Katrineholm, men våra team finns runt om i Sverige och Norge. Kontakta oss gärna.