Är du vår nya projektledare?

Update - Snart berättar vi vem vår nya stjärna är!

Är du Prefab Constructions nya projektledare?

Tough buildings – Soft values

Tycker du att det är roligt att finna kreativa lösningar på problem och skapa en positiv samarbetsanda? Ser du helheten där andra stirrar sig blinda på detaljer? Och framförallt – är du redo för nya utmaningar tillsammans med ett växande företag? Då är du välkommen att söka tjänsten som projektledare på Prefab Construction. Företaget levererar prefabricerade betongbyggnader till svenska el- och kraftindustrin. Vi har specialiserat oss inom området, och med stor kompetens och erfarenhet är vi nu marknadsledande leverantörer till bland annat Vattenfall, Svenska Kraftnät och Eon.

 

Vad innebär tjänsten?

Som projektledare har du en samordnande roll och det är du som lägger grunden till ett lyckat samarbete mellan projektets alla parter. Du kommer att arbeta i både små och stora projekt där du är med hela vägen från kalkylering och planering till inköp och montage. Det är ett varierande och flexibelt arbete där du arbetar självständigt med eget ekonomiansvar för dina projekt, men det finns alltid ett supportteam av kompetenta kollegor utanför kontorsdörren. Tjänsten innefattar en del resor i Norge och Sverige.  

 

Vem är du?

Vi söker dig som trivs i ett mindre företag där du har stor möjlighet att påverka utvecklingen. Du är troligtvis byggnadsingenjör och/eller har yrkeserfarenhet inom projektledning och vill fortsätta utvecklas. Som person är du driven och sätter stort värde i att leverera en kvalitativ produkt inom givna tidsramar. Då du är ett viktigt ansikte utåt har du en ödmjuk attityd och ett sätt som skapar förtroende hos våra samarbetsparter. Förkunskaper inom entreprenadjuridik är en fördel. Då det ingår en del resor i tjänsten är körkort ett krav.

  

Vad erbjuder vi?

Prefab Construction erbjuder ett intressant och utvecklande arbete med både stöttning och frihet. Vi strävar efter en familjär känsla med högt till tak och där alla är delaktiga i företagets utveckling. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det vill vi att man ska känna när man arbetar här.

Företaget har bra personalförmåner i form av bland annat friskvård, tjänstebil samt vinstdelning.

 

Frågor om tjänsten och företaget besvaras av HR, Anna Larson, 0709-74 91 34. Vänligen skicka din ansökan med CV senast 2018-10-19 till anna@prefabconstruction.se.

Vi behandlar ansökningar löpande.

Information om Prefab Construction hittar du på www.prefabconstruction.se

 

 

 

 

Alltid i närheten

Prefab Construction har kontor i Halmstad och Stockholm, men våra team finns runt om i Sverige och Norge. Kontakta oss gärna.